• Foreldremøte i Nærsnes Kystbarnehage

Velkommen til foreldremøte i barnehagen Onsdag 28.9 kl 18.30 Vi håper å se alle våre kjære foreldre tilstede. Viktige saker på agendaen: forskning- foreldrenes rolle- beskrivelse av barnas dag- tidlig innsats- friluftsliv.

25.09.2016 22:55
  • Fantastisk resultat av Brukerundersøkelsen 2015

I år har foreldregruppen deltatt i bedrekommune.no sin brukerundersøkelse. Da får vi sett Nærsnes Kystbarnehage i sammenligning med øvrige kommuner i landet. Vi hadde 88 % oppslutning og kjempefine resultater. Vi ligger over gjennomsnittet i landet og i Røyken Kommune. Dette gir oss supermotivasjon for arbeid og utvikling.

29.01.2016 08:46
  • Her er det nye barnehagebygget!

Mange har ønsket å se tegninger av det nye barnehagebygget vi straks går i gang med å bygge. Her har vi lagt ut noen tegninger av både fasade og innvendige løsninger.

17.06.2015 13:35
  • Vår super kollega Odd intervjuet påNRK P1

NRK Buskerud fattet interesse for historien om Odd- som etter en mannsalder i industrien skiftet beite og begynte i Nærsnes Kystbarnehage. Still going strong i en alder av 68 år. Gjett om vi er stolte av og glad i Odd!!

16.06.2015 23:40
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Personalet på Tur Til Ramtonholmen

Vårt årlige seminar ble i år lagt til Ramtonholmen. Sove i telt, fiskeaktivitet og utvikling av profilen til barnehagen i fokus.