Ledig stilling som barnehagelærer i Nærsnes Kystbarnehage

Vi har ledig stilling for en leken og engasjert barnehagelærer fra august 2021. Stillingen er 50%, men mulig å diskutere stillingsstørrelse noe. Nærsnes Kystbarnehage er en enkeltstående privat barnehage med 84 barn og en fantastisk personalgruppe med både menn og kvinner.

Dette er drømmestilling for deg som er barnehagelærer og som ønsker å være en del av en barnehage hvor barnehagelærerens faglige autonomi får stor plass. Vår tilnærming, vår tenkning og vår kvalitet knyttes til Barnets beste prinsippet, derfor er vår hverdag full av tid til å tilpasse oss barnets behov. Leken har en sentral plass, og naturen er en naturlig arena for utforskning og utfoldelse. Vi har en egen båt som brukes flittig, og mange baser rundt omkring i skogen.

Vi er utdanningsbarnehage, og tar imot studenter fra barnehagelærerutdanningen ved Universitetet i SørØst norge(USN) Fordi vi har ansatt en spesialpedagog i barnehagen tar vi også imot studenter fra spesialpedagogutdanningen ved USN og UIO.

Hos oss vil du være en del av et faglig sterkt miljø med fokus på ny forskning, utvikling, profesjonalitet og barn som samfunnsborgere. Barnets stemme skal bli hørt og tatt hensyn til i planlegging og gjennomføring av den pedagogisk praksis.

Barnehagen har tariffavtale i PBL, og ellers svært ryddige og ordnede forhold. Vi har fokus på trivselskapende tiltak i personalgruppen vår, og tar godt vare på hverandre.

Ta kontakt med daglig leder Aina Wøien på mail kontor@kystbarnehagen.no eller tlf 93251783 om du ønsker mer informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!