• Nå starter nytt foreldreveiledningskurs i Nærsnes Kystbarnehage.

I januar 2020 starter vi opp med nytt foreldreveiledningskurs for foreldre i barnehagen. Vi har ansatte med sertifisering i COS ( Trygghetssirkelen) Så vidt vi vet er vi den eneste barnehage i Asker som tilbyr dette til foreldre i barnehagen som ønsker å delta. Gjennom kurset tilegner vi oss verktøy til å forstå barnas behov, forstå barnets signaler og hvordan vi som voksne kan møte disse behovene bedre gjennom kunnskap om følelsesregulering, og håndtering av egen frustrasjon. Si ifra til barnehagen om du ønsker å delta på COS Kurs!

• Ønsker du barnehageplass i Nærsnes Kystbarnehage?

Vi har ledige plasser fra august 2020, både for små og store barn. Husk å søke om plass ved hovedopptaket, med frist 1.mars
    Søknad finner du på www.asker.kommune.no
    Det er også åpen dag i barnehagen 5.februar kl 9-15. Kom gjerne innom for en titt og en prat.
    Velkommen som søker til Nærsnes Kystbarnehage !

• Planleggingsdager 2019/2020

Disse dagene er det planleggingsdager i barnehager for barnehageåret 2019/2020
    Barnehagen er stengt disse dagene.

• Vil du ser mer fra vår magiske hverdag i Nærsnes Kystbarnehage?

Da må du logge deg inn på vår Facebook side Nærsnes Kystbarnehage AS . Her legger vi ut poster hver uke som synliggjør avdelingenes hverdag. Alle barn skal anonymiseres i våre poster- men det er allikevel ikke vanskelig å fornemme stemninger, trivsel, variasjon, engasjement, kjærlighet og varme i disse fine postene.

• Årsplan og Virksomhetsplan for barnehageåret 2019/2020

Våre viktige virksomhetsdokumenter!