• Å sove på tur...helt naturlig

Fra dagens tur med Torsken. Etter et godt måltid ute i skogen, er det helt naturlig med en hvil på liggeunderlag, tett inntil en venn og med et kosedyr og teppe.

• Velkommen til Sommerfest i Nærsnes Kystbarnehage

Tirsdag 13 juni kl 15.00 er det sommerfest i barnehagen for barn, foreldre og ansatte. Det blir sosialt samvær, god mat , underholdning og avslutning for førskolebarna.
    Alle foreldre har med et bidrag til koldtbordet- bortsett fra Blåskjell og Hytteforeldre- disse bidrar til dessertbordet.

• Bli Kjent møter i Nærsnes Kystbarnehage

Vi inviterer til Bli Kjent møter for gruppene som starter opp i august 2017.Foreldre og barn ønskes velkommen!
    Personalet på avdelingen sørger for informasjon og introduksjon.
    Velkommen!

• Vår super kollega Odd intervjuet påNRK P1

NRK Buskerud fattet interesse for historien om Odd- som etter en mannsalder i industrien skiftet beite og begynte i Nærsnes Kystbarnehage. Still going strong i en alder av 68 år.
    Gjett om vi er stolte av og glad i Odd!!

• Planleggingsdager for barnehageåret 2017/2018

Nå er planleggingsdagene for 2017/2018 fastsatt.