• Vil du bli styremedlem i Nærsnes Kystbarnehage?

Vi trenger to nye foreldrerepresentanter inn i barnehagens styre . Ta kontakt med daglig leder Aina for mer informasjon- og registrer deg som kandidat til valg på høstens generalforsamling,
    Detet er utrolig spennende arbeid som gir god innsikt i barnehagdriften. Totalt 6 foreldrerepresentanter sitter i barnehagens styre.

• Sommerbrev 2021

Daglig Leder Aina oppsummerer barnehageåret 2021- først og fremst med en stor takk til ansatte, barn og foreldre for et fantastisk samarbeid og stå på vilje gjennom et krevende pandemi år.
    God sommer kjære alle sammen!

• MYKID forenkler foreldrekommunikasjonen!

Vi har nå tatt i bruk MyKid som digital kommunikasjonsløsning. Appen er enkel å ta i bruk for foreldre og ansatte, og gjør hverdagskommunikasjonen enklere for alle parter.

• Vår unike barnehage har ledige barnehageplasser fra august 2021.

Vi har ledige barnehageplasser, med oppstart august 2021.
    Både for barn under og over 3 år.
    Husk å søke via Asker Kommunes hjemmesider og ta gjerne kontakt med daglig leder Aina for mer informasjon.
    Velkommen som søker til Nærsnes kystbarnehage!

• Beredskapsplan 2020

Vedlagt er Nærsnes Kystbarnehages beredskapsplan for å følge de til enhver tid gjeldende føringer i nasjonalt trafikklysstystem knyttet til Koronavirus situasjonen.

• Planleggingsdager for barnehageåret2021-2022

Styret har etter forslag fra daglig leder fastsatt følgende planleggingsdager for barnehageåret2021-2022

• Årsplan for NKB 2020/2021

Vi er stolte av årsplanen vår for dette barnehageåret. Dette er oss!
    Årsplanen synliggjør dette årets fokus, samtidig som vi håper at
    vårt verdi -og barnesyn kommer tydelig frem.