• Ledig stilling som barnehagelærer i Nærsnes Kystbarnehage

Vi har ledig stilling for en leken og engasjert barnehagelærer fra august 2021. Stillingen er 50%, men mulig å diskutere stillingsstørrelse noe.
    Nærsnes Kystbarnehage er en enkeltstående privat barnehage med 84 barn og en fantastisk personalgruppe med både menn og kvinner.

• Ledige barnehageplasser i nærmiljøbarnehagen Nærsnes Kystbarnehage 2021

Vi har ledige barnehageplasser, med oppstart august 2021.
    Husk å søke via Asker Kommunes hjemmesider og ta gjerne kontakt med daglig leder Aina for mer informasjon.
    Velkommen som søker til Nærsnes kystbarnehage!

• MYKID forenkler foreldrekommunikasjonen!

Vi har nå tatt i bruk MyKid som digital kommunikasjonsløsning. Appen er enkel å ta i bruk for foreldre og ansatte, og gjør hverdagskommunikasjonen enklere for alle parter.

• Beredskapsplan 2020

Vedlagt er Nærsnes Kystbarnehages beredskapsplan for å følge de til enhver tid gjeldende føringer i nasjonalt trafikklysstystem knyttet til Koronavirus situasjonen.

• Planleggingsdager for barnehageåret 2020-2021

Styret har etter forslag fra daglig leder fastsatt følgende planleggingsdager for barnehageåret 2020-2021

• Årsplan for NKB 2020/2021

Vi er stolte av årsplanen vår for dette barnehageåret. Dette er oss!
    Årsplanen synliggjør dette årets fokus, samtidig som vi håper at
    vårt verdi -og barnesyn kommer tydelig frem.